2022-05-02 435 瀏覽
今日趕睇戲只有半個鐘食晚餐,經過駅前站不太多人決定一試。平時經過呢間歺廳都不會太多人,心諗是否食物不美味,可能佢嘅menu 較一般,吸引唔到去K11 Musea 消費能力較高嘅人。我其實對食物嘅要求不是太高,但喜歡環境簡潔,坐得舒服不會太迫嘅地方用歺,駅前站滿足到我嘅要求我平時好少食牛扒,因為唔鍾意食太生帶血嘅肉類,日式通常會熟啲,所以今日試咗做緊promotion 嘅照燒牛扒定食,縂結食物嘅賣相好吸引,味道也不錯,牛扒係我鍾意嘅全熟(可能好多人唔鍾意),但一啲都唔梗仲好嫩細食嘅人建議叫少飯,因為不想浪費(眼見鄰坐嘅女士只食咗幾啖白飯便放棄,實在太浪費),歺廰食物不錯也坐得好舒服,是一個人用歺嘅好選擇!建議歺廳可以skip白飯上面嗰飯素,因為佢哋嘅食物已經好夠味,唔需要添加物
今日趕睇戲只有半個鐘食晚餐,經過駅前站不太多人決定一試。

),歺廰食物不錯也坐得好舒服,是一個人用歺嘅好選擇!

照燒牛扒定食