2022-11-08
All Day Cafe上水廣場其實都有唔小野食,最近見到新開左一間All Day Cafe,餐廳有意粉、All day breakfast、cake同coffee。餐廳空間感幾大,感覺都幾舒服,可以坐底消磨下時間。———————————————————𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫:⧐All day Breakfast+add on 蛋沙律 、煎薯餅、腸仔、 煎雞柳、牛角包⧐香橙意式濃縮咖啡☻All day Breakfast可以add on唔同選擇,自由度好大,可以自己簡自己鐘意既意食,個人黎講好鍾意牛角包,大隻唔講,仲脆卜卜,仲可以夾埋做三文治咁食,可塑性好高😛☻香橙意式濃縮咖啡,由鳳凰咖啡出品,咖啡配搭埋橙汁,係第一種特別既口感,澀得黎帶少少酸,非常特別。———————————————————📝評分味道 ⁴/ ⁶環境 ⁴/ ⁶服務 ⁴/ ⁶衛生 ⁴/ ⁶抵食 ⁴/ ⁶———————————————————📍餐廳: All Day Cafe地址: 上水龍琛路39號上水廣場5樓503A號舖
𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫:
⧐All day Breakfast+add on
蛋沙律 、煎薯餅、腸仔、 煎雞柳、牛角包
⧐香橙意式濃縮咖啡
📝評分