2021-02-08
利東街呢間分店好有神秘感一入到去原來要上樓梯的!我好鍾意食pizza express既批今日黎食,當然少不了要叫返個我最愛食既「Calabrese」「Chicken Caesar」沙律菜好新鮮,加左微微風乾左既煙肉,食落軟硬適中最愛佢哋既蒜蓉包粒,脆得黎唔會𠝹口仲要超香蒜蓉味!「Chicken Wings」看似平平無奇既雞翼,但食落好有驚喜調味左既雞翼好惹味,唔駛沾醬都好好食烤焗既時間亦岩岩好,做到外脆內juicy既口感!好有衝動想叫多一碟「Calabrese」🍕呢個方形Pizza係呢度既招牌當中有辣肉醬、辣肉腸,青辣椒,所以會有啲辣辣地,完全好岩我口味Salami都完全唔吝嗇,每一件都起碼有一整塊完整既salami食落夠哂香!「Seafood Ciopinno」呢個意式海鮮湯好好好飲呀有好多種海鮮,包括青口、魷魚、蝦、帶子!同埋加左白酒,咁就更能帶出海鮮既鮮甜味仲有熱辣辣既蒜蓉包伴湯食原來呢個係新年限定菜式!Grapefruit BlossomsOreo Milkshake 凡於2月惠顧,均可獲贈一張HK$50 coupon下次食滿HK$180,就可以用!都幾抵!✭✭同埋要特別讚一讚
一入到去原來要上樓梯的!
我好鍾意食pizza express既批
「Chicken Caesar」
沙律菜好新鮮,加左微微風乾左既煙肉,
食落軟硬適中
最愛佢哋既蒜蓉包粒,脆得黎唔會𠝹口
仲要超香蒜蓉味!
「Chicken Wings」
看似平平無奇既雞翼,但食落好有驚喜
調味左既雞翼好惹味,唔駛沾醬都好好食
烤焗既時間亦岩岩好,做到外脆內juicy既口感!
好有衝動想叫多一碟
「Calabrese」🍕
呢個方形Pizza係呢度既招牌
當中有辣肉醬、辣肉腸,青辣椒,
所以會有啲辣辣地,
完全好岩我口味
「Seafood Ciopinno」
呢個意式海鮮湯好好好飲呀
仲有熱辣辣既蒜蓉包伴湯食
原來呢個係新年限定菜式!
Grapefruit Blossoms
Oreo Milkshake
凡於2月惠顧,均可獲贈一張HK$50 coupon
下次食滿HK$180,就可以用!都幾抵!
✭✭同埋要特別讚一讚呢間分店既service,擔心我哋食唔到辣,主動建議個pizza可以一半辣一半唔辣,實在太體貼喇