2022-06-21
我同阿哥都係酒鬼😂我哋曾經都有話過想成為品酒師🤣或都調酒師😌所以我哋成日都會去到唔同嘅地方飲嘢吸收下經驗😝除此之外都會試吓唔同嘅餐廳,增進知識層面。希望第時仲有一日我哋可以成為自己想做嘅職業💪🏻今日嚟到呢間餐廳俾我哋嘅感覺超級特別呀,因為呢度全部都係一啲英式嘅裝修風格,全屬英倫風設計理念,感覺好似真係飛咗一轉英國咁呀👅仲記得我哋以前去working holiday嘅時候,一個禮拜都有幾晚落bar飲吓嘢🤫依家諗返起都好懷念啊!呢間酒吧仲推出左一個優惠,就係任飲任食‼️淨係啤酒嘅款式已經超級多,有生啤、黑啤、白啤、麥啤、清啤。我哋一去到就已經嗱嗱臨叫咗chill 一chill😝另外我哋仲叫咗巴馬火腿配芝士,巴馬火腿一直都係我嘅至愛,攞嚟着送酒一流🤫
我哋曾經都有話過想成為品酒師🤣或都調酒師😌