2020-07-07
呢間餐廳真係好高質呀! 因為佢嘅座位都可以望到曬成個維港夜景色 仲要係落地玻璃 打卡一流😍而且呢度嘅食物都好高質素㖭! 我哋喺夜晚試咗佢signature cocktail 先講「painkiller」佢裏面有種清新嘅甜味 仲有d果香 少少酒味啱曬女士飲 而且成個賣相好吸引 再加埋上面條粉紅色嘅泡沫飲落去好舒服😋我哋仲叫咗另一杯「naughty peach」 佢嘅酒味比另一杯濃 但係都好啱我飲 因為喺玻璃杯上面佢有啲hazelnut喺度 估唔到係會同杯酒咁夾 而且仲有少少peach嘅香味 飲落去真係好舒服呀🤩最重要嘅係可以坐喺側邊享受呢一個嘅無敵維多利亞港景色 一路飲酒一路傾計 真係人生一大樂事! 我哋仲食咗呢度嘅早餐 每人200蚊就有個西式早餐 非常之豐富 佢有乳酪 多款新鮮嘅水果 仲有麵包 炒蛋 煙肉加蘑菇 真係好豐富㗎! 👍🏻我最欣賞佢哋炒蛋整得好creamy 煎蛋都可以令到蛋邊煎得好脆 真係好高質🍳而且生果有好多唔同種類 有西瓜 蜜瓜 哈密瓜 菠蘿等等 全部都好新鮮好多汁🍉我哋每人仲叫咗杯果汁 有菠蘿汁同埋橙汁 喺夏天飲杯咁解渴嘅嘢真係好正呀! 😊另外我哋都喺度食咗晚餐 佢其實
另外我哋都喺度食咗晚餐 佢其實有好多招牌菜 例如和牛牛肉麵 好出名一定要叫嚟試下 不過見到好大碗而且我哋兩個人之前已經食到好飽🙈所以就叫咗比較冇咁飽嘅北海道帶子嚟食 佢都非常高質亦都係我食過最好味嘅帶子😱 帶每一粒都好大粒 好巨型 而且畀咗足足三粒我哋😍 帶子嘅口感控制得剛剛好 外層燒焦得好好 裏面熟嘅程度都啱啱好 配埋旁邊嘅番茄泡沫真係有意想不到嘅配合!
而且我哋仲試咗佢嘅甜品 係伯爵茶牛奶朱古力 蛋糕有好濃郁嘅伯爵茶味 但係食落一啲都唔膩 而且口感非常之有層次感 再加上朱古力奶油 所以好香濃 食完可以為個晚餐劃上完美嘅句號😋
呢度服務可以話係超好 好有禮物 又坐得舒服 得閒過黎飲杯野 食餐飯都係一個唔錯嘅選擇😜