2024-01-06
荃灣🚇大鴻輝呢間常滿百家菜🥢呢期有火鍋加點心不限時任飲任食🤤,而且我晚市去只係💰$198/位,十分之😊抵食!佢哋嘅🍲火鍋有多款湯底🥣可以選擇,仲有雞煲或者🐟魚鍋可以擇。不過我哋就揀咗🎊新出推介嘅🥥椰子燉雞湯🐓鍋底,而且飲落都幾😋清甜。🐂牛展拼牛脷、肥牛同埋🇭🇰本地滑牛絕對係😈牛魔王必選。而且亦都有不同嘅丸、🥟餃、蔬菜,仲有鬼馬釀百花🤩添,不過我就比較😍鍾意佢哋嘅海蝦🦐,肉爽鮮味!🧆點心絕對係呢度嘅👍王牌,有成19款唔同嘅點心🤤任食,尤其係燒賣好大粒幾☺️鮮味,小籠包多湯汁啱我🥰口味,牛肉球質素亦都好😋唔錯,至於炸物我就比較鍾意🔥炸雲吞。另外💪自助區仲有唔同嘅🍲火鍋配料、湯羹🥣、碗仔翅、糖水、🐖炸豬扒、炸雞翼🐓同埋薑醋等等嘅嘢食。🧃飲品雖然唔算太豐富,👌不過我覺得都足夠嘅,尤其係佢有多款嘅🍺大啤,同埋樽裝汽水。甜品除咗🥣糖水之外,仲有幾款🍮糕點、啫喱同埋多款嘅🍨雪糕,都幾滿足。
🐂牛展拼牛脷、肥牛同埋🇭🇰本地滑牛絕對係😈牛魔王必選。