無限量任食!日本🇯🇵料理某佢地嘅拖羅真係好新鮮肥美!另外,佢地嘅刺身種類超豐富,有好多創意組合好特別!例如我試咗魚籽柚子醋鰺魚刺身,個魚肉好厚實,加埋柚子醋更添清香,十分鮮味!松露柚子醋池魚王,又香又滑,加埋咁特別嘅調味,真係太正吓!當然,三文魚、帶子、赤蝦等經典款式佢地都有供應!台子💗至於壽司,我試咗幾款,個個都好美味!🥰最我的記得係空蓮鮮魚嘅三文魚筋子和油甘魚腩,肥美又香滑,配合上佢地嘅特色調味,味道融和得好,真係好味極!🩷🥰燒鹽醬和牛肩胛壽司,和牛超軟嫩,搭配上特製醬汁,咸香入味!另外海膽手卷同藍鰭吞掌魚都好評。最後我都點咗幾個💗創意菜式,好似金磚慢煮紅酒鵝肝佢整得好精緻,金光閃閃,打開一看原來係鵝肝,一切開就軟滑溫潤,配返佢地嘅特色調味,真係超滿意!仲有厚切鵝肝多士,香脆咬落去,鵝肝嘅浓郁味道都冇流失✌🏻任食雪糕真係好好味,可以食Häagen-Dazs
無限量任食!日本🇯🇵料理

某佢地嘅拖羅真係好新鮮肥美!

另外,佢地嘅刺身種類超豐富,有好多創意組合

至於壽司,我試咗幾款,個個都好美味!🥰

最後我都點咗幾個💗創意菜式,好似金磚慢煮紅酒鵝肝

任食雪糕真係好好味,可以食Häagen-Dazs