2013-12-01
話說約了女朋友去日之食放題館一開始搵呢間放題館都係由openrice搵,當時搵仲要係以價錢150下去搵出黎講返正題先,上到去日之食就見呢到環境好寛躺,一踏入門口看到擺設都傾向日式的感覺,座位舒適,氣氛又不算嘈吵,而館內亦有電視俾大家睇,亦吾怕為左食野而錯過劇集係好體貼既諗法剛剛坐低老闆見我地兩個都係放題初哥就好好咁教我地用爐方法尤感親切,我地點了壽司當中有玉子有螺肉等等去食壽司必點之物女仔當然比我地男仔細食,但日之食既壽司不但只迷你,一口搞掂,加上味道又不算差,搞到差d吾記得我地前面係有個爐,我地亦點左牛柳粒,漢堡pa(原諒我吾識字- -)牛柳粒大細亦考慮到女性,切得適中又吾會話太難咬,漢堡pa就吾需要講,好食是必需的,同女朋友又每人叫左個手卷,手卷做得吾會握多幾握就鬆散整體上覺得日之食有平民既價格但有中上既感受
整體上覺得日之食有平民既價格但有中上既感受