2022-04-02
將軍澳最近開左個新商場。。其實都開左好耐。。但一直都未去過。。今日就的起心肝去睇睇啦。。佢都叫好大架啦。。都有好多野食。。我最後都入左間日本餐廳食ᒪᑌᑎᑕᕼ😋呢間日本野都好新鮮。。始終新鋪頭啲質素都好好👍🏼👍🏼價錢都接受嘅。。日本野食黎講👍🏼👍🏼..🍣海膽壽司🍱精選壽司 配 稻庭麵🍙三色魚生飯..📍 山一 (將軍澳)將軍澳康城路1號The LOHAS3樓319號舖..=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#thelohas#thelohasfood#yama
其實都開左好耐。。但一直都未去過。。
今日就的起心肝去睇睇啦。。
佢都叫好大架啦。。都有好多野食。。
我最後都入左間日本餐廳食ᒪᑌᑎᑕᕼ😋
呢間日本野都好新鮮。。始終新鋪頭啲質素都好好👍🏼👍🏼
價錢都接受嘅。。日本野食黎講👍🏼👍🏼
🍣海膽壽司
🍱精選壽司 配 稻庭麵
🍙三色魚生飯
📍 山一 (將軍澳)
將軍澳康城路1號The LOHAS3樓319號舖
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#thelohas#thelohasfood#yamaichi#japanesefood#japanesefoodhk#tseungkwanofood#將軍澳cafe#康城美食#將軍澳美食