2023-01-09
呢間日式燒肉主打一人燒肉、可以一個人嚟食,當然亦都可以同朋友一齊食。呢度有全日燒肉套餐,而且價錢平民化,價錢又$68至$218不等,有豬、牛、雞多款肉選擇。套餐肉份量分100g或200g可供選擇。除咗套餐仲可以單點,按個人喜好選擇。我哋揀咗兩個套餐,每個套餐可以另外加購一款肉半價。餐廳有好多醬汁放喺枱,大約有10款左右,可以揀自己鍾意嘅醬汁點燒肉。▶️日本A4和牛三角肉套餐日本A4和牛三角肉100g配日本枝豆、飲品揀咗山梨產桃子氣泡酒轉咗紫菜飯$14半價加購南美洲牛舌50g和牛薄薄地一片,夠油脂。食落去滿滿油脂幸福感☺️輕輕燒一燒好快就食得。知道份量都幾多,而且幾清新爽口。紫菜飯真係一定要轉,好多紫菜。另外自己加醬汁撈埋飯一齊食好味。牛舌味道都唔錯,薄薄地又幾爽口。本身已經有啲調味,所以基本上就咁點少少燒肉汁或者就咁食都已經好夠味。桃🍑氣泡酒食燒肉飲好爽!有少少酒味,但係又有桃嘅酒香。▶️澳洲M2西冷扒套餐澳洲M2西冷扒150g配沙律、飲品揀咗grape soda轉咗紫菜飯$14半價加購美國牛頸脊50g西冷扒幾大塊,而且有啲厚度。呢個肉味唔會好濃,所以加燒肉汁就會嘴到個牛味出嚟。沙律可以自己
呢間日式燒肉主打一人燒肉、可以一個人嚟食,當然亦都可以同朋友一齊食。呢度有全日燒肉套餐,而且價錢平民化,價錢又$68至$218不等,有豬、牛、雞多款肉選擇。 套餐肉份量分100g或200g可供選擇。除咗套餐仲可以單點,按個人喜好選擇。
▶️日本A4和牛三角肉套餐
日本A4和牛三角肉100g
配日本枝豆、飲品揀咗山梨產桃子氣泡酒
轉咗紫菜飯$14
半價加購南美洲牛舌50g
和牛薄薄地一片,夠油脂。食落去滿滿油脂幸福感☺️輕輕燒一燒好快就食得。知道份量都幾多,而且幾清新爽口。 紫菜飯真係一定要轉,好多紫菜。另外自己加醬汁撈埋飯一齊食好味。 牛舌味道都唔錯,薄薄地又幾爽口。本身已經有啲調味,所以基本上就咁點少少燒肉汁或者就咁食都已經好夠味。
桃🍑氣泡酒食燒肉飲好爽!有少少酒味,但係又有桃嘅酒香。
▶️澳洲M2西冷扒套餐
澳洲M2西冷扒150g
配沙律、飲品揀咗grape soda
轉咗紫菜飯$14
半價加購美國牛頸脊50g
西冷扒幾大塊,而且有啲厚度。呢個肉味唔會好濃,所以加燒肉汁就會嘴到個牛味出嚟。沙律可以自己另外加胡麻醬。 牛頸脊都係薄薄地牛味幾香,肉質腍身。
呢度嘅套餐包一杯水,呢杯水特別嘅係日本還元水,非常健康,出邊仲有部水機可以自己再添飲。