Sensory ZERO咖啡出名就多人知,不過我每次黎都係黎食野。約咗朋友係海港城就睇下附近有乜食,醒起Sensory ZERO就係連卡佛底層,加上無乜人,又靜,就去試下,但佢收9點,有啲早,想坐耐啲傾計就要預下時間。豬扒藜麥沙律好大份,沙律菜比咗好多款式,加埋車厘茄、藜麥同柚子汁好開胃,仲有熱辣辣炸好嘅豬扒唔太乾身,配埋沙律菜一齊食都無罪惡感🥗😋朋友叫的柚子唐揚雞飯都好食,配咗個日式溫泉蛋撈落個飯度食仲正!雞件炸得好滑身,唔會太乾,加埋柚子蜜醬送飯一流🍚 仲有三色椒,朋友唔食比晒我😋仲有一份炸雞菠蘿漢堡賣相都唔差,我淨係試咗新鮮炸起的薯條,好脆、夠晒味🍟🍔 試埋呢度最出名之一嘅法國Valrhona牛奶巧克力,好甜但好滿足🍫🥛
豬扒藜麥沙律

柚子唐揚雞飯配日式溫泉蛋