2019-05-10 360 瀏覽
今日係Happy Friday! 放工後約男友去大埔食飯~我地平時都成日去大埔的,每一次經過呢間餐廳都見門口好多人排隊,今日終於有機會試喇~我地大約夜晚七點攞位,門口已經有十幾個人等緊。我地拎飛都要等大約十個左右~咁我地就去附近兜左轉,大約十分鐘就再返黎。全程大約等左16、17分鐘啦,比我預期快!餐廳有室內同室外座位嘅。我地張枱喺室內嘅!我地叫左一個特色魚生丼、煮豬扒蛋飯同一個軟殼蟹手卷!魚生飯就不過不失,同之前食的差唔多。但煮豬扒蛋就好有驚喜喇。其實我自己麻麻地鍾意滑蛋之類嘅食物。而且我一向唔太鍾意豬扒的口感。但我食左呢個飯就覺得好驚喜,味道好好,口感也很不錯,分量都好足料。呢間餐廳好值得推介,係大埔有水準價錢又合理的日本餐廳。

餐廳有室內同室外座位嘅。我地張枱喺室內嘅!

呢間餐廳好值得推介,係大埔有水準價錢又合理的日本餐廳。
煮豬扒蛋飯
軟殼蟹手卷
2019-05-10
17 分鐘 (堂食)
煮豬扒蛋飯
軟殼蟹手卷