2024-01-25
位於觀塘市中心附近 屬於打工仔飯堂 價錢親民主打湯咖喱同烏龍麵 堂食有85折 近期推出左串燒套餐 送細啤酒 適合收工同同事朋友聚下!🦐 香煎大蝦湯咖哩•小辣 丨前菜及綠茶 折後$86.4蝦有五大隻 蔬菜烘烤過 份量頗大 有南瓜 雞髀菇 茄子 紅椒 西蘭花等等 湯咖哩可以揀辣度 我揀咗小辣覺得唔辣帶少許香料味 撈埋珍珠米食 幾開胃🥩 飛驒和牛漢堡扒沙茶湯烏龍麵 前菜及綠茶 折後 $110.4漢堡幾厚身 表面煎到好香脆 一咬就有汁爆出黎 肉質紮實 濃濃既和牛味湧出來 沙茶湯都幾惹味 比沙爹再濃味少少 帶辛辣香 配料有粟米粒、鳴門卷同糖心蛋 烏龍麵好掛汁入味😍🍢燒鳥一6串 $100(套餐 A) ✨送Suntory啤酒1杯(小)日本岩手雞肉串 肉質爽口 調味適中生開邊雞中翼串 生炸香脆 肉質嫩滑酢橘雞膝脆骨串 口感豐富 雞脾菇 燒汁香甜同juicy既雞髀菇好夾翠玉瓜同秋葵用左孜然粉調味 幾惹味🍻冰凍啤酒同串燒真係Perfect Match! 😍😆🍽️ 森.湯咖哩 #觀塘sis📍 觀塘駿業街56號中海日升中心2樓C號舖🚆 觀塘站A2出口,步行約9分鐘
位於觀塘市中心附近 屬於打工仔飯堂 價錢親民
🦐 香煎大蝦湯咖哩•小辣 丨前菜及綠茶 折後$86.4