餐廳: 麵心國もと
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
長日疲態之下,行入呢間擁有溫馨氛圍嘅日式拉麵店,直接被飄散喺空氣中的湯香和食味打動,瞬間覺得舒適同輕鬆好多😊。首先,醬油拉麵俾我留下深刻印象。滾燙但有味道豐富嘅湯底,用慢煮雞、滋味十足嘅醬油叉燒佬同竹筍微煮完美組合而成。每口拉麵都因為呢啲調味,令口感變得好多元同豐富👏。再嚟就講吓醬油撈麵。選用嘅粗身拉麵煙韌有彈性,而且加了蒜油同醬油調味。上面放上至少十款配料,包括蒜、葱、洋葱、竹筍、鰹魚粉、慢煮叉燒等等好豐富。附送嘅魚湯你可以選擇淋喺麵上食,或者分開食都得🍽️。另外,我仲要特意稱讚吓五花腩叉燒,那份厚重的口感,佢揮之不去的醬油味,真係俾人難以忘懷。至於厚切醬油浸五花腩叉燒和慢煮雞胸叉燒,其實雖然名字長長的,但食落口那種鮮美和滑潤,真係一試難忘。每道菜品味道都很棒,尤其是慢煮雞胸叉燒,滿口都是那种鮮美和溫潤,讓你一試成主顧。我喺度享受到一頓非常美味的飯,從拉麵到煎膽,每一應都好正!😋。如果你對日本料理有一份熱愛,或者只係想尋找新鮮味道,呢間拉麵店絕對係你嘅不二之選!我相信喺呢度,你會尋找到你嘅味蕾家園🏠。