2018-09-30 209 瀏覽
近年大熱嘅日式火鍋終於殺到入元朗 雖然都開咗一段時間 但一直都冇時間嚟食呢間牛陣係出名嘅連鎖店質素有保證 閒日嘅九點嚟到 門口都排滿人喺度等位 可想而知香港人有幾愛日式火鍋裝修用上好多木 同埋偏黃嘅燈光 俾人感覺溫暖叫咗個新出嘅泰式diy冬陰功火鍋 店員會拎上計十種湯底材料 有和牛油 薑 辣椒 香矛 魷魚 月桂葉 青檸 等嘅材料即場喺你個鍋上面熱炒 等香料出曬味 就可以加入冬陰功湯底 酸酸甜甜辣辣 好惹味其他飲品都已經係任飲 有氣水 果汁等等 選擇都唔少其次係雞肉 放落湯底入面可以吸收湯底嘅味道 而且雞肉仲好嫩滑 係高質嘅食材食飽飽仲可以去囉哈根大師雪糕 用上呢個牌子勁高級 最愛焦糖脆脆同埋士多啤梨 焦糖脆脆creamy得黎有咬口 而且唔會太甜 士多啤梨酸酸甜甜好開胃

裝修用上好多木 同埋偏黃嘅燈光 俾人感覺溫暖

其他飲品都已經係任飲 有氣水 果汁等等 選擇都唔少