2023-02-12 85 瀏覽
係屯馬綫尖東站P3出口,一直沿馬路向前行大約5分鐘,就到金馬倫中心,方便易搵約咗朋友喺尖沙咀行街,行到咁上下,想搵個地方食嘢傾偈,所以決定食放題餐廳裝修舒服,每張枱距離適中,方便傾偈gathering首先叫前菜,泰式生蝦沙律🥗,呢個必試,醬汁同蝦配搭得極好,開胃前菜之後我哋叫咗刺身拼盤刺身:三文魚➕鮑片➕希靈魚➕深海八爪魚➕馬刀貝➕原隻甜蝦➕吞拿魚刺身非常有誠意,大大隻,四個人食都好飽足👍🏻👍🏻👍🏻之後黎到主題,燒肉放題燒肉可以選擇豚肉或牛肉,好鍾意呢間餐廳,將肉切片,方便燒,不用等太耐🫶🏻大推👇🏻👇🏻👇🏻人氣No.1香蔥薄牛舌絕品👍🏻大好評👍🏻黑王飛霜空降和牛西柚汁霜降和牛鮮蕃茄霜隆和牛騷騷牛裡肌最後,點少得燒菠蘿🍍,菠蘿燒完之後又甜又多汁,重點係呢間餐廳會去皮,燒完菠蘿直接放入口,好幸福🤩😋😋😋

餐廳裝修舒服,每張枱距離適中,方便傾偈gathering

刺身非常有誠意,大大隻,四個人食都好飽足👍🏻👍🏻👍🏻

之後黎到主題,燒肉放題

🫶🏻大推👇🏻👇🏻👇🏻
人氣No.1香蔥薄牛舌