2021-04-20 834 瀏覽
𝗠𝗿. 𝗞𝗮𝗻𝘀𝗼 🍸成日去耀華街都會經過一間好eye-catching 嘅酒吧餐廳👀 好多罐頭掛左係牆做裝飾,又有個好靚嘅bar🍸!食完一個簡單嘅晚餐就行左過去朝聖下🤣🤣去到👨🏻哥哥好用心解釋佢地嘅理念,然後我地成功walkin到最後一張枱🥰! D 日系罐頭好吸引,而且👨🏻推介左𝟰-𝗰𝗼𝘂𝗿𝘀𝗲 𝘀𝗮𝗸𝗲 𝗽𝗮𝗶𝗿𝗶𝗻𝗴 俾我地🤣我地就order左依個🥲 𝟰-𝗰𝗼𝘂𝗿𝘀𝗲 𝘀𝗮𝗸𝗲 𝗽𝗮𝗶𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗛𝗸$𝟮𝟵𝟴(根據𝗦𝗮𝗸𝗲 的濃度由淡到濃,每款罐罐菜式配搭一款不同的清酒🍶)「蟹子伴玉子燒」𝗖𝗮𝗿𝗯 𝗥𝗼𝗲𝘀 𝗼𝗻 𝗧𝗮𝗺𝗮𝗴𝗼𝘆𝗮𝗸𝗶 🥚🍳「辣味鯖魚沙律」𝗠𝗮𝗰𝗸𝗲𝗿𝗲𝗹 𝗖𝗵𝗶𝗹𝗹𝗶 𝗦𝗮𝘂𝗰𝗲 𝗦𝗮𝗹𝗮𝗱 🌶 🥗「脆炸沙甸魚」𝗙𝗿𝗶𝗲𝗱 𝗦𝗮𝗿𝗱𝗶𝗻𝗲𝘀 🐠「多春魚脆餅 」𝗖𝗮𝗽𝗲𝗹𝗶𝗻𝘀 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗖𝗿𝗮𝗰𝗸𝗲𝗿 🐟另外我哋再額外order左個...「蜜糖味煙肉薯蓉」𝗛𝗸$𝟳𝟴𝗛𝗼𝗻𝗲𝘆 𝗠𝘂𝘀𝘁𝗮𝗿𝗱 𝗦𝗺𝗼𝗸𝗲𝗱 𝗕𝗮𝗰𝗼𝗻 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗠𝗮𝘀𝗵𝗲𝗱 𝗣𝗼𝘁𝗮𝘁𝗼 🥔🥓 原來用罐頭🥫整出嚟嘅菜式都可以咁好食!!!好surprise!!! 除左玉子燒比較清淡之外,全部食物都好
𝗠𝗿. 𝗞𝗮𝗻𝘀𝗼 🍸

𝟰-𝗰𝗼𝘂𝗿𝘀𝗲 𝘀𝗮𝗸𝗲 𝗽𝗮𝗶𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗛𝗸$𝟮𝟵𝟴
「脆炸沙甸魚」𝗙𝗿𝗶𝗲𝗱 𝗦𝗮𝗿𝗱𝗶𝗻𝗲𝘀 🐠

另外我哋再額外order左個...

「蜜糖味煙肉薯蓉」𝗛𝗸$𝟳𝟴

原來用罐頭🥫整出嚟嘅菜式都可以咁好食!!!好surprise!!! 除左玉子燒比較清淡之外,全部食物都好野味同配撘得好好😜我鍾意😚❤️

𝗠𝗿. 𝗞𝗮𝗻𝘀𝗼 仲有好多款靚靚𝙘𝙤𝙘𝙠𝙩𝙖𝙞𝙡𝙨,大約𝗛𝗸$𝟭𝟮𝟴-𝟭𝟯𝟴 左右一杯。我地今次無叫到🥺 但我見到隔離嗌左好靚!好𝒊𝒏𝒔𝒕𝒂𝒈𝒓𝒂𝒎𝒎𝒂𝒃𝒍𝒆 😝

我地一食完就已經話一定會再返黎🤣🤣 暫時佢地淨係收Cash 同Payme! 記得帶夠cash😝
  • 辣味鯖魚沙律
  • 蜜糖味煙肉薯蓉