The Artlab by Favilla, 原來已經開左幾間分店, 今次黎到觀塘搵野食目標係要食到好滑既和式炒蛋同燒鰻魚!! 一黎到已經覺得好吸引, 鰻魚燒到好香, 有陣香濃既鰻魚汁香味, 令我胃口大開, 估唔到既係沙律菜都好新鮮, 試過有餐廳整既沙律菜唔夠新鮮, 覺得好掃興, Favilla 真係都講究用料, 試埋個飯先, 係日本米, 配埋茶漬真係好正, miso soup 就一般 (我唔係特別鍾意飲), 因為滑蛋已經無得輸, 加埋黑松露醬, 真係超夾個法包, 煙三文魚用料唔錯, 但由於我平時都會買成包返屋企夾包食, 所以驚喜不大, 但賣相好令, 好岩要黎打下於, 沙律就同日式差唔多, 係多左水果依餐好滿意, 好食又可以打下卡, 強力推薦

目標係要食到好滑既和式炒蛋同燒鰻魚!!
[和式全日早餐]一黎到已經覺得好吸引, 鰻魚燒到好香, 有陣香濃既鰻魚汁香味, 令我胃口大開, 估唔到既係沙律菜都好新鮮, 試過有餐廳整既沙律菜唔夠新鮮, 覺得好掃興, Favilla 真係都講究用料, 試埋個飯先, 係日本米, 配埋茶漬真係好正, miso soup 就一般 (我唔係特別鍾意飲)

[洋式全日早餐], 因為滑蛋已經無得輸, 加埋黑松露醬, 真係超夾個法包, 煙三文魚用料唔錯, 但由於我平時都會買成包返屋企夾包食, 所以驚喜不大, 但賣相好令, 好岩要黎打下於, 沙律就同日式差唔多, 係多左水果

依餐好滿意, 好食又可以打下卡, 強力推薦
2020-07-26
  • 和式全日早餐