2023-12-01
🐷🐷🐷假日都有lunch menu around $150一個人,講明有lunch set先會去食,而大menu有少少定價過高餐廳有餐牌指明會收取每位$9茶錢,包括餐前日本焙茶,以及餐後玄米茶,兩款茶都唔錯,但感覺就好似故意有藉口多收茶錢👎🏻👎🏻👎🏻其實只提供一款茶都已足夠白飯同沙律可添加,沙律可配西柚汁同紫菜汁,西柚汁比較好味開胃,有麵豉湯,味道普通唔算鹹,食完定食有西瓜吉列上級豬扒定食($169)豬扒岩岩炸起好夠熱,厚薄中等,炸粉唔厚,咬落口肉質嫩,但邊位就比較肥👎🏻👎🏻👎🏻配沙律同飯食就唔覺膩滑蛋吉列豬柳飯定食($139)比起上級豬扒定食,我比較喜歡滑蛋吉列豬柳,豬柳好厚好嫩,啖啖肉,加埋滑蛋,味道即時豐富左,食落口就唔覺吉列豬熱氣同乾👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
吉列上級豬扒定食($169)
滑蛋吉列豬柳飯定食($139)