2021-05-13
牛氣,見佢叫牛,原來都有豚肉嘅。不過入去攞嘅,唔係打邊爐,係為左食其他嘢嘅。蛋 向my favour,好入味,再有唔太辣嘅魚蛋同蘿蔔,啱口味。仲有牛牛蕃薯包,記得出面見過真係牛肉包,但今次呢到個係甜包,唔太甜,但個樣夠甜。其車仲有春卷之類食物,味道普通,但種類真戊唔少。打邊爐嘅配料,講真都唔算多,但D食材新鮮,仲要有D自家制或者日本食材,感覺好高質。好似紫芯蘿蔔,仲有好似手打的烏冬,好煙韌同彈牙,呢個都好值得試。仲有拉麵,完全鮮制D麵粉仲痴住個麵,不過食唔到咁多了,食左烏冬先,下次再試拉麵。蕃茄湯底,唔算濃,但係似新鮮嘅,加豚肉唔覺有蕃茄味,但係如飲啖湯又ok嘅。個魚蛋魚好得意,真係好似魚蛋,但個樣搭夠。其他配料,一般打邊爐都類似,但佢選材整體較高質嘅。最後就係甜品時間,包括奶凍,puff,但最引就係綠茶蒴餅,真係不得了,好味到食左一大碗。總結,抵食,好食,同埋個感覺衛生,高質,一定再黎幫襯。
不過入去攞嘅,唔係打邊爐,係為左食其他嘢嘅。
其車仲有春卷之類食物,味道普通,但種類真戊唔少。
先,下次再試拉麵。
個魚蛋魚好得意,真係好似魚蛋,但個樣搭夠。
其他配料,一般打邊爐都類似,但佢選材整體較高質嘅。
總結,抵食,好食,同埋個感覺衛生,高質,一定再黎幫襯。