2021-12-10
呢間日式鐵板燒之前見到已經想入去試,今日出糧即刻約女朋友去食入面裝修都勁日式風,而且坐得好鬆動menu勁多款式,我地睇左好耐先決定到食咩先黎個開胃前菜,有四款雞串,醬汁加左隻蛋黃,點黎食又幾特別幾好食前菜仲有兩杯清酒晚餐set,勁多野食、勁抵呀先係刺身拼盤,厚切大大塊,勁新鮮完全無雪味,三文魚子勁濃海水味,好出色!蛋餅,重蛋味,不過不失黎呢到緊係一定要食鐵板燒啦,帆立貝、廣島蠔、銀雪魚,全部都係我地面前燒,又有得睇又有得食鐵板燒好入味,特別係隻蠔,調味勁正,好重牛油味,我同女朋友都讚不絕口三式杯,其實係三文魚、吞拿魚、海膽飯,不過驚喜既係原來飯底下仲有刺身,絕對唔係拎啲飯黎呃秤,勁足料雜錦天婦羅,有蝦、南瓜、冬菇,炸粉唔會好厚,keep到入面多汁軟身,高質!
入面裝修都勁日式風,而且坐得好鬆動
menu勁多款式,我地睇左好耐先決定到食咩
晚餐set,勁多野食、勁抵呀
蛋餅,重蛋味,不過不失