2021-04-18 88 瀏覽
Megabox雖然好多食物選擇,但好食既日本餐廳唔算多,誤打誤撞幫襯左😋#九井壽司 📷打卡:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 (叫4項就有獎抽🥺可惜唔中,有路軌送餐,少左同人接觸,食物可以相機📷食先)當自己去左次日本🍽食物:😋😋😋😋🛋環境:😉😉😉😉(坐得舒服,有日本🇯🇵風格)🙋🏻‍♀️服務:😊😊😊😊(主動問客人有咩需要)叫左兩個定食🍱➿一個係溫泉蛋白豚腩肉飯,抱住燒豚肉唔會難食得去邊既心態,果然有驚喜,油脂好豐富,份量都好多,食完都飽左唔洗食其他野👻➿一個係極上金鉑刺身丼,原價$2xx,特價$128,有海膽,大甜蝦,帶子等刺身,全部都絕對above average,性價比都幾高👍🏻➿散叫左3碟壽司,包括三文魚腩壽司,赤蝦壽司同軟殼蟹手卷,價錢平過元x,但質素差唔多,所以真係唔洗幫襯元x,軟蟹外脆內軟..(淋左少少)可以做得更好➿最後加$12有平時幾十蚊一杯既movenpick雪糕作完美終結🍦黑仔嘅我食完遇上megabox 火警👩🏼‍🚒🧯個商場管理就真係做得十分鐘,響左30分鐘有多先有一次廣播,間間鋪頭都突然間落哂閘好危險⚠️ 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️走人 (之後睇新聞先知係地庫出事)

#九井壽司
🍽食物:😋😋😋😋
🛋環境:😉😉😉😉(坐得舒服,有日本🇯🇵風格)
🙋🏻‍♀️服務:😊😊😊😊(主動問客人有咩需要)
叫左兩個定食🍱