2023-09-20 43 瀏覽
之前同朋友食過後念念不忘, 決定二訪呢間連鎖燒肉店🏃‍♀️我今次叫左course d,但係原來冇左我最想食嘅大判壽喜燒牛里脊肉,有啲可惜😮‍💨隨餐包左一個海鮮三款盛合有巨型魷魚筒、青口、蝦全部海鮮都好新鮮好食,不過大肚腩今日想食牛牛多啲🙈🐃黑毛和牛四款 一客(和牛牛肋肉、和牛肉眼、和牛里脊肉、和牛牛肉角切)餐廳幾貼心會跟埋一舊牛油比無開爐用,啲牛就會無咁痴網👍大肚腩大推首選一定係和牛牛肋肉,油花分布均勻,2邊輕輕咁燒上十秒,即刻食得滿口都係和牛既油香味,令人回味無窮😋如果鍾意食肉味香濃既朋友仔 可以試下和牛里脊肉,肉味就更香濃,油脂比較會小啲絕對可以放心食多幾舊啊🥳另外放題方面就係QR code落單,可以任食到你食唔落😂👅薄切上等牛舌芯師傅將每一塊牛舌芯都切到好薄好薄..所以基本上輕輕燒幾下就可以食,非常好食一啲都唔會靭🐂牛肋肉\牛里脊除咗和牛可以選擇之外仲可以揀美國或者澳洲嘅牛,雖然就冇和牛咁好食。但其實味道一啲都唔輸蝕,只不過相對上油脂成份會比和牛略低,怕好容易會食到濟嘅朋友,亦都可以食下最後仲有一啲自助形式嘅種類包括:自製一郎飯、沙律、甜品、棉花糖、飲品等等…但係大肚腩掛住食冇影到
之前同朋友食過後念念不忘, 決定二訪呢間連鎖燒肉店🏃‍♀️
隨餐包左一個海鮮三款盛合
有巨型魷魚筒、青口、蝦
全部海鮮都好新鮮好食,不過大肚腩今日想食牛牛多啲🙈

餐廳幾貼心會跟埋一舊牛油比無開爐用,啲牛就會無咁痴網👍
滿口都係和牛既油香味,令人回味無窮😋
絕對可以放心食多幾舊啊🥳

另外放題方面就係QR code落單,可以任食到你食唔落😂

👅薄切上等牛舌芯

🐂牛肋肉\牛里脊

最後仲有一啲自助形式嘅種類包括:自製一郎飯、沙律、甜品、棉花糖、飲品等等…但係大肚腩掛住食冇影到相🙈

總括嚟講,和牛燒肉一郎係一間性價比好高嘅燒肉放題,絕對對得住個價錢😋
約埋三五知己一齊食燒肉就最開心啦

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
大肚腩指數: 🌕🌕🌕🌗🌑