2020-12-27 36 瀏覽
📍迷日食堂 (葵芳)  🥺唔經唔覺咁都被迫留左係香港成年啦 唔知大家最掛住去邊個國家旅行呢 我就最掛住日本啦 🇯🇵 今次想同大家介紹既就係迷日食堂 佢哋主打全部採用日本原材料及日本製造既地道小食 絕對有正宗日本味道 岩哂大家止下口癮 😆𝐼𝓉𝑒𝓂𝓈 𝑜𝓇𝒹𝑒𝓇𝑒𝒹:💛 蝦蝦薯彈漢堡 ($26)不得不提佢地既炸物係即叫即炸既 雖然等候時間會長左 但係野食送到上手十分熱辣脆口!! 🦐 蝦同埋薯仔好夾 食落去外面好香脆 入面就好軟綿綿 而且仲會食到少少蝦肉!! 🍔 而漢堡包會烘到有少少脆 食落仲好飽肚tim!!💛 串燒丸子 ($24)串燒丸子可以選擇熱食or凍食 而家天氣咁凍我就選擇左熱食 🍡 丸子食落去口感就好似糯米糍咁 煙煙韌韌 上面既醬汁係日本醬油黎 就好似食緊咸既糯米糍咁 好得意!! 💞𝒜𝒹𝒹𝓇𝑒𝓈𝓈:📍葵芳葵富路7號葵涌廣場Top世界3069號3樓T7號舖Shop T7, 3/F, Kwai Chung Plaza, 7 Kwai Foo Road, Kwai Fong
📍迷日食堂 (葵芳)

[葵廣篇!!] 🥺唔經唔覺咁都被迫留左係香港成年啦 唔知大家最掛住去邊個國家旅行呢 我就最掛住日本啦 🇯🇵 今次想同大家介紹既就係迷日食堂 佢哋主打全部採用日本原材料及日本製造既地道小食 絕對有正宗日本味道 岩哂大家止下口癮 😆

𝐼𝓉𝑒𝓂𝓈 𝑜𝓇𝒹𝑒𝓇𝑒𝒹:
💛 蝦蝦薯彈漢堡 ($26)

💛 串燒丸子 ($24)

𝒜𝒹𝒹𝓇𝑒𝓈𝓈:
📍葵芳葵富路7號葵涌廣場Top世界3069號3樓T7號舖