2023-02-08
有冇人好似我哋都係羅勒控呢🤭🤭見到屯市廣場新推出咗日本產帆立貝配羅勒醬煎製闊麵 一於約埋老公放工試下🤩🤩意粉做主打 鮮製意粉唔係周圍都有㗎 ,仲有pizza😍牛扒 選擇好多前菜揀咗牛油果沙律 🥗酸酸甜甜,好新鮮,有半隻牛油果咁多呀 唔錯👍店員服務好好重向我哋推介食物添 😌😌日本產帆立貝羅勒醬鮮製闊條麵 🌟好有驚喜 帆立貝 煎香火候剛剛好,非常鮮甜,果然日本產特別美味,蘿勒醬非常掛汁配上新鮮嘅闊面,非常彈牙 🥰🥰加上鮮菇口感非常唔錯呀 喜歡羅納口味一定要試🥳🥳另外新推出咗玫瑰蜂蜜果茶,好有驚喜喎玫瑰花🌹淡淡清香配上蜂蜜菠蘿 士多啤梨 出奇地好清香 唔會太甜 仲好精緻添😝😝溫泉蛋芝士卡邦尼意粉加咗十蚊size 1.5倍份量非常足!溫泉蛋 蛋漿流曬出嚟加上芝士,creamy得嚟又唔會漏 意粉真係主角幾款都好好味,不愧為意粉狂熱呀🥰🥰揀咗個pizza 黃金四重芝士pizza配蜂蜜 芝士蜂蜜 又唔 幾夾喎 🤪熱辣辣餅皮煙煙靭靭做得唔錯👍呢間餐廳真係唔錯大人細路都好啱 下次帶埋仔仔試下先🥰🥰
前菜揀咗牛油果沙律 🥗
酸酸甜甜,好新鮮,有半隻牛油果咁多呀 唔錯👍
店員服務好好重向我哋推介食物添 😌😌
加上鮮菇口感非常唔錯呀 喜歡羅納口味一定要試🥳🥳
另外新推出咗玫瑰蜂蜜果茶,好有驚喜喎
溫泉蛋芝士卡邦尼意粉加咗十蚊size 1.5倍份量非常足!
揀咗個pizza
呢間餐廳真係唔錯