2016-01-10
某日行開尖沙咀搵食,搵搵下就見到人地派傳單,有$100優惠券。心裡OS: 咁筍😍,同埋見到係新開張冇耐,應該吾會太差。所以就衝左入地試。環境都幾靚,一半bar枱,一半sofa位,仲有室外位,方便吸煙人仕。不過油煙都幾大,依方面有侍改進,個日我就係坐室外位。 食物種類有好多,牛,豬,海鮮,炸物,壽司等等都有。全部都係透過ipad去落單,好high tech😂。一坐底基本上未叫食物,侍應已經會放一碟燒肉同一條魚生船。 魚生方面我推薦甜蝦同帶子,真係好鮮甜,甜蝦佢吾係一般放題個d,佢係連蝦頭同埋好大隻,可以食埋裡面的蝦膏。😍而帶子雖然吾係好大粒,不過都好鮮,吾會有雪味。 燒肉裡面最好食係佢個伊賀一口牛,切到細細粒,方便食用,而且好juice,燒得生少少都吾怕。依到仲有安格斯牛肉提供,冇乜根,食落去吾會有好多渣。不過佢個紫薯就一般,吾知係我吾識定其他原因,我覺得好乾,可能食炸番薯會更好。超甜波蘿切得好簿,方便輕輕燒一燒就食得,同埋真係好甜同好多汁🍍🍍 最後佢仲包一人一杯雪糕,仲要係Movenpick😍,勁吸引。 以放題黎講都算性價比高,適合一大班朋
以放題黎講都算性價比高,適合一大班朋友黎大食特食,最緊要下面已經係酒吧,方便食完有下場去飲野😂