2024-12-02
🔥☄️炭燒薩摩赤雞 極具炭燒煙熏味嘅雞肉,外層微焦,肉質嫩滑,炭火燒烤嘅味道真係好香!每一啖都可以感受到燒烤嘅層次,係整場MVP!🔥🍗🍗雞翼 呢個雞翼係經典之選,外層脆脆嘅,咬落去肉質又嫩,鹽燒味夠重!🍖雞髀肉 雞髀肉好嫩,唔會乾硬,雞肉係鮮嫩多汁,特別係啲皮脆脆嘅部分,個肉質唔油膩。🐤雞皮 ($32)雞最邪惡嘅部份,偏偏最好食。脆脆嘅口感,咸香適中🍽️🍄🥩豚肉金菇卷 豚肉包住金菇,一咬落去金菇嘅汁水就爆出嚟。豚肉既香又嫩,金菇就加添咗一啲清新嘅口感。🌱大蔥雞肉串 大蔥同雞肉搭配,簡單又好味!雞肉肉質嫩滑,大蔥則帶出自然清新嘅味道🧅🍢🐙🍤牛油燒帶子 真係奢華,帶子肉質鮮嫩,一咬即化,牛油嘅香氣完全融入其中,令人驚艷🍳豚肉溏心蛋 外面薄薄一層豚肉包裹住糖心蛋,溏心蛋一咬即溶,蛋黃流出嚟,我都係第一次食到串燒可以有糖心蛋。
🍗雞翼
🍖雞髀肉
🐤雞皮 ($32)
雞最邪惡嘅部份,偏偏最好食。脆脆嘅口感,咸香適中🍽️
🍄🥩豚肉金菇卷
🌱大蔥雞肉串