2022-07-12
去左屯門卓爾廣場新開幕嘅牛陣,新店開幕有優惠,只要下載但馬屋集團手機應用程式並登記成為會員,喺優惠期內7月11日至7月17日,凡惠顧午市或晚市嘅黑毛和牛套餐,就可以免費升級至日本產特選黑毛和牛,好吸引❗️日本產特選黑毛和牛係來自集團營運嘅日本農場,色澤新鮮,油脂分佈平均,入口即溶。除左日本特選黑毛和牛、日本黑毛和牛,仲有四款牛肉包括澳洲產特上長期穀飼牛、澳洲產長期穀飼牛、嚴選牛肉、上級牛肉,同埋牛舌、日本產豚肉同各款海鮮任君選擇。90分鐘放題任食,可以食到夠本為止😆有六款湯底揀,我揀左關東風壽喜燒湯底,牛肉好入味,唔加調味料都好味,如果鍾意濃味啲嘅話,醬汁區都有多款醬汁可以揀,特別推介特調柑橘醋,味道微酸,好開胃,可以食多啲牛😋火鍋配料自助區仲有好多火鍋配料同新鮮野菜可以揀,唔駛淨係食肉咁單調🥬除左火鍋,仲有熟食,有炸到好香脆嘅雞翼同薯角,仲有關東煮。飲品除左一般嘅罐裝飲品,仲有三款冷泡茶,解膩一流,桂花烏龍茶同玫瑰茉莉花茶都好濃花香味👍🏻甜品有四款味道嘅Häagen-Dazs雪糕🍨,都係任食㗎,超滿足😁
日本產特選黑毛和牛係來自集團營運嘅日本農場,色澤新鮮,油脂分佈平均,入口即溶。 除左日本特選黑毛和牛、日本黑毛和牛,仲有四款牛肉包括澳洲產特上長期穀飼牛、澳洲產長期穀飼牛、嚴選牛肉、上級牛肉,同埋牛舌、 日本產豚肉 同各款海鮮 任君選擇。90分鐘 放題任食,可以食到夠本為止😆
有六款湯底揀,我揀左關東風壽喜燒湯底,牛肉好入味,唔加調味料都好味,如果鍾意濃味啲嘅話,醬汁區都有多款醬汁可以揀, 特別推介特調柑橘醋,味道微酸,好開胃,可以食多啲牛😋