2019-02-27
今日難得冇野做走去接老公收工😆😆😆跟住諗下食咩撐枱腳❤❤❤之前成日聽人講藍地好多食店!走去碰吓😛😛😛經過一間小店日本料理睇過餐牌都幾多款式(魚生 , 壽司, 熟食,串燒, 鍋物)好即入去😋😋😋小店員即時招待我哋入坐,親善有笑容😊最好不過啦⋯⋯見佢咁親善更係叫佢介紹一下有咩名菜😆😆😆😆😆😆佢介紹左蒜香牛油燒三盛⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️係帶子 /赤海蝦/三文魚係火炙壽司🍣平時食開只係比火燒一燒今次係加左蒜香牛油再燒比較甘香又香又好味😋😋😋😋另外重叫左牛肉他他⭐️⭐️⭐️⭐️睇到好似好生不過入口唔覺生旣感覺👍🏻👍🏻👍🏻入囗好香牛味同好嫩囗相當好味我哋兩個都幾大食😆😆😆😆😆一板海膽/ 整得好靚即時增加食慾⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️左口魚裙邊/又係必食之選不過唔係間間有得食一見到即叫⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️海蝦天婦羅/整得幾好喎入口吾太油又夠脆同簿皮身🥰最驚厚粉⭐️⭐️⭐️⭐️汁燒鐵板元貝/好香好送酒個汁唔太甜剛剛好❤通常日本燒汁都偏甜😛但整體來講👍🏻👍🏻👍🏻老公重飲左幾杯啤酒🍻⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️真鯛魚生/之前旣都比較重口味所以都叫左個淡口魚生中和下😉😉😉鯛魚我哋都係第一次食🤗🤗🤗通常我哋多數食池魚,拖羅 今次試下真鯛魚口感又另一樣感覺😉😉😉魚身爽口鮮魚味比較
佢介紹左蒜香牛油燒三盛⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
另外重叫左牛肉他他⭐️⭐️⭐️⭐️
我哋兩個都幾大食😆😆😆😆😆
一板海膽/ 整得好靚即時增加食慾⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
老公重飲左幾杯啤酒🍻⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
真鯛魚生/之前旣都比較重口味所以都叫左個淡口魚生中和下😉😉😉鯛魚我哋都係第一次食🤗🤗🤗通常我哋多數食池魚,拖羅 今次試下真鯛魚口感又另一樣感覺😉😉😉魚身爽口鮮魚味比較多⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
串燒迷你番薯仔/呢個更係飯後甜品⭐️⭐️⭐️⭐️
下次再試下佢串燒同鍋物先☺☺☺