餐廳: 五行
資訊:

2024-02-07 59 瀏覽
餐廳揉合日式傳統居酒屋同現代酒吧元素, 感覺雅致高級, 枱與枱之間有舒適距離, 感覺舒服。𓊈蟹味噌拉麵 $𝟸𝟺𝟾𓊉期間限定嘅蟹味噌拉麵以豚骨湯底加入秘製蟹味噌熬製而成, 湯底味道香醇, 蟹味濃郁, 附上特製嘅蟹膏牛油可以加入拉麵一齊食, 味道非常融和, 令湯底嘅鮮味提昇更有層次! 松葉蟹蟹棒鮮甜而且彈牙, 配上秘製蟹醋, 酸酸地令松葉蟹更鮮甜。卷腩叉燒肉質軟腍, 半熟玉子非常流心, 套餐除咗拉麵, 仲有蟹肉三文魚籽飯, 啖啖蟹肉好豐富滿足。𓊈淡麗塩 $𝟷𝟶𝟾𓊉塩味拉麵湯底清爽, 加入洋蔥同香蔥, 味道鮮甜, 卷腩叉燒肥瘦剛好, 肉質軟腍, 味道濃而不膩。𓊈八兵衛串燒 3 本盛 $𝟿𝟾𓊉3本分別係青豆波波, 燒五花腩同豚肉卷, 青豆波波好驚喜, 外脆內軟, 有少少似薯蓉嘅口感, 燒五花腩同豚肉卷都燒得剛剛好, 肉質結實但軟腍, 好好食!𓆹 餐廳喺星期一至日嘅 Happy Hour 時段 (15:00-19:00) 有飲品買一送一優惠, 提供好多款精選飲品, 包括 #Heroes 英雄啤 , 唔同酒類同 Cocktail。

𓊈蟹味噌拉麵 $𝟸𝟺𝟾𓊉

𓊈淡麗塩 $𝟷𝟶𝟾𓊉

𓊈八兵衛串燒 3 本盛 $𝟿𝟾𓊉

5 分鐘 (堂食)