相信大家對 @shokupan_sakimoto_hk 一啲都唔陌生,啱啱嚟到香港嘅時候,大家都大排長龍買佢嘅生吐司🍞自己都買過好幾次,真係好原宿好好食( ˘ ³˘)♥︎今次經過𝗜𝗙𝗖分店就試吓佢哋嘅𝗺𝗮𝗿𝗶𝘁𝗼𝘇𝘇𝗼,不過都少少失望🤏🏻下次都係食番生吐司算😣ღ 𝗦𝘁𝗿𝗮𝘄𝗯𝗲𝗿𝗿𝘆 𝗠𝗮𝗿𝗶𝘁𝗼𝘇𝘇𝗼 $𝟰𝟬ღ 𝗣𝗶𝘀𝘁𝗮𝗰𝗵𝗶𝗼 𝗠𝗮𝗿𝗶𝘁𝗼𝘇𝘇𝗼 $𝟰𝟬ღ 𝗛𝗮𝘇𝗲𝗹𝗻𝘂𝘁 𝗠𝗮𝗿𝗶𝘁𝗼𝘇𝘇𝗼 $𝟰𝟬三款嘅忌廉都幾香滑輕盈,份量好多,但又唔會膩。士多啤梨味嘅嗰一款奶味會比較重,中間夾雜着士多啤梨果肉,但有少少單調。最好食係開心果,有少少果碎。個人覺得最失望嘅位係麵包唔夠鬆軟,食落有少少實,整體麻麻😢╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟱.𝟱/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟰.𝟱/𝟭𝟬𝗦𝗮𝗸𝗶𝗺𝗼𝘁𝗼 @shokupan_sakimoto_hk✵ 𝒍𝒐𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 • 𝒆𝒏𝒗𝒊𝒓𝒐𝒏𝒎𝒆𝒏𝒕 𝟲.𝟴/𝟭𝟬╰┈➤ 📍#BELLYwongs_TST #BELLYwongs_central #BELLYwongs_causeway✵ 𝒄𝒖𝒊𝒔𝒊𝒏𝒆 • 𝒇𝒐𝒐𝒅 𝟱.𝟱/𝟭𝟬╰┈➤ #BELLYwongs

ღ 𝗦𝘁𝗿𝗮𝘄𝗯𝗲𝗿𝗿𝘆 𝗠𝗮𝗿𝗶𝘁𝗼𝘇𝘇𝗼 $𝟰𝟬
ღ 𝗣𝗶𝘀𝘁𝗮𝗰𝗵𝗶𝗼 𝗠𝗮𝗿𝗶𝘁𝗼𝘇𝘇𝗼 $𝟰𝟬
ღ 𝗛𝗮𝘇𝗲𝗹𝗻𝘂𝘁 𝗠𝗮𝗿𝗶𝘁𝗼𝘇𝘇𝗼 $𝟰𝟬
個人覺得最失望嘅位係麵包唔夠鬆軟,食落有少少實,整體麻麻😢

✵ 𝒄𝒖𝒊𝒔𝒊𝒏𝒆 • 𝒇𝒐𝒐𝒅 𝟱.𝟱/𝟭𝟬
╰┈➤ #BELLYwongs_breads #BELLYwongs_sweets
✵ 𝒑𝒓𝒊𝒄𝒆 𝒓𝒂𝒏𝒈𝒆 • 𝒂𝒇𝒇𝒐𝒓𝒅𝒂𝒃𝒊𝒍𝒊𝒕𝒚 𝟲.𝟮/𝟭𝟬
✵ 𝒔𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒆 𝟳.𝟴/𝟭𝟬
✵ 𝒓𝒆𝒗𝒊𝒔𝒊𝒕 ᴍᴀʏʙᴇ