2019-10-11 129 瀏覽
每次嚟到中環都忍唔住買我心愛嘅蛋糕返去同屋企人分享,呢間蛋糕店嘅蛋糕係無添加任何化學香料及色素, 非常健康,而且佢哋嘅戚風蛋糕蓬鬆柔軟, 好鍾意呢個口感, 佢哋大部份嘅食材都係由日本直送, 例如用咗北海道嘅鮮忌廉,麵粉等等, 好有日本地道嘅風味🥰🥰香芒熱情果👍🏼👍🏼呢款係我最愛嘅口味, 因為本身都係一個芒果控, 用芒果再加熱情果, 可以相互提升味道雙重朱古力😍😍呢款絕對係人氣嘅蛋糕,小朋友就特別鍾意食, 除咗朱古力味濃郁之外, 上面仲有一啲朱古力嘅脆脆, 好有口感香印青提😋😋呢款係新嘅蛋糕,相信應該係季節性嘅產品,咁梗係試吓啦,味道出奇地清新,配上香印提子獨有嘅香甜, 原來提子做蛋糕係咁配合

香芒熱情果👍🏼👍🏼

雙重朱古力😍😍