2018-04-17
一向都鐘意食日本菜, 不過因為唔食魚生所以好多時去到日本餐廳都冇乜選擇, 食到好悶~ 不過呢度有好多熟食選擇😎 仲係fusion菜, 可以試新菜式啦😆同妹妹呢食, 我地都勁鐘意餐廳環境❤️全黑色好有style~ 加埋彩色嘅燈好有格調, 而且好大好舒服😍前菜有凱撒沙律, 好大份🤣燒呑拿魚配味噌醬😌 燒魚非常入味, 最開心佢係完全冇骨架😆黑豚慢煮、黑松露醬、黑芝麻卷, 第一次食用豚肉做嘅壽司, 配黑松露好香好好食呀😆😆黑豚肉配有馬山椒汁😍😍係pork belly呀!!! 肉質一層肥一層瘦~ 煮到完全淋晒吸晒d汁, 入口即溶, 肥d都照食啦🤣明太子白汁幼烏冬😍 向來都鍾意明太子~ 不過呢個又有d似carbonara, 店員提醒要即刻趁熱食, 放耐咗醬汁就會變杰🙈鱈魚伴泡菜石鍋魚白湯泡飯💕 crossover韓國菜, 泡菜唔算好辣, 飯吸咗湯汁好開胃😆 我平時唔食得辣都完全冇問題最後當然要食甜品啦😍 玫瑰香檳杯又靚又好食😎 啫喱有清香玫瑰味, 香檳味亦唔會過重, 加埋香濃雲呢嗱雪糕❤️ 大力推薦
前菜有凱撒沙律, 好大份🤣
燒呑拿魚配味噌醬😌 燒魚非常入味, 最開心佢係完全冇骨架😆