2024-03-30
-隱世小店 冇諗過係行廊到會發現一間咁日式既小店🤩想講價錢好親民 同埋依加仲做緊買一送一甜品優惠🤓勁吸引要即刻入去試下先新餐廳先haha😝 大阪燒(帶子)💰$98好足料既大阪燒~ 蔬菜好甜 配搭埋d醬汁真係好好味😍👍🏼帶子係用左粒粒細粒版☺️切開每細份都有好幾粒帶子😊 香煎虎蝦咖哩湯烏龍麵💰$78好有心虎蝦輕輕煎過 好香口同埋應該係最後先擺落碗😆完來唔會比d湯汁搞到林晒, 咬落好新鮮爽口彈牙😋另外個咖哩湯好濃好重口味 又勁掛汁🥳 伯爵茶刨冰杯(買一送一)💰$58勁好食😱刨冰係超濃郁嘅伯爵茶味😍另外仲有上面伯爵茶忌廉🥰男朋友平時一般伯爵茶 都大讚好味道😘 巨峰梳打 跟餐💰$19偏甜好重巨峰提子味haha😜
食完咖哩湯再杯梳打 成件事變到好爽😎 焙茶豆乳 跟餐💰$29好濃郁既焙茶味加上豆乳完全中和番杯野😉真係一d都唔苦 仲岩岩好tim!😌 唔好睇份量好似好小甘, 我地2個share 食晒d野食後 勁飽呀!!!😇唯有下次番黎 再試埋佢地既自家蛋糕仔❤ 楓📍旺角廣華街1號仁安大廈地下32B-D號舖#hkfoodie #香港美食 #hkig #hkfood #hkfoodblogger #打卡一
隱世小店 冇諗過係行廊到會發現一間咁日式既小店🤩
帶子係用左粒粒細粒版☺️
切開每細份都有好幾粒帶子😊
香煎虎蝦咖哩湯烏龍麵💰$78
好有心虎蝦輕輕煎過 好香口同埋應該係最後先擺落碗😆
完來唔會比d湯汁搞到林晒, 咬落好新鮮爽口彈牙😋
另外個咖哩湯好濃好重口味 又勁掛汁🥳
伯爵茶刨冰杯(買一送一)💰$58
勁好食😱刨冰係超濃郁嘅伯爵茶味😍
另外仲有上面伯爵茶忌廉🥰
男朋友平時一般伯爵茶 都大讚好味道😘
巨峰梳打 跟餐💰$19
偏甜好重巨峰提子味haha😜 食完咖哩湯再杯梳打 成件事變到好爽😎
焙茶豆乳 跟餐💰$29
好濃郁既焙茶味加上豆乳完全中和番杯野😉
真係一d都唔苦 仲岩岩好tim!😌
唯有下次番黎 再試埋佢地既自家蛋糕仔❤
楓
📍旺角廣華街1號仁安大廈地下32B-D號舖
#hkfoodie #香港美食 #hkig #hkfood #hkfoodblogger #打卡一流 #打卡餐廳 #生日飯 #聚會之選 #美食餐廳推薦 #美食推薦 #份量班 #性價比餐廳 #旺角 #日式小店 #大阪燒