2023-03-17
話說成日行過the One都會留意到呢間日式丼飯店,今晚自己一個食飯,終於一試店面簡約水泥牆木系設計,一個人食都俾左張2人枱我,坐得幾舒服😌除左丼飯,原來仲有pizza同hamburger,款式種類多,亦可以加$28有埋薯仔沙律同餐湯亦有二人同四人套餐後疫情時期仍注意衛生👍🏻Happy Friday should treat ourselves better!!!!所以選左有double份量嘅W特大黑毛和牛丼Ok wor!!!!和牛嘅份量唔少,每次一啖飯,半塊和牛加沙律菜,咁都夠送晒成碗飯喎!和牛如圖,邊位好香口,入面嘅肉質十分軟嫩,有d驚喜第一塊先試原味,牛味夠,再有少少油香再加塊檸檬汁,多左一份清新,都好味飯面仲有少少紫菜同少少醬汁埋單around $150,以牛肉份量同就腳位置黎講,都算acceptable,遲d可以試埋其他丼飯
亦有二人同四人套餐
後疫情時期仍注意衛生👍🏻
第一塊先試原味,牛味夠,再有少少油香
再加塊檸檬汁,多左一份清新,都好味
飯面仲有少少紫菜同少少醬汁