2022-09-15
深水埗文青街度開咗好多cafe ,呢間@kokonicafehk 係日系風格,主打日式料理同抹茶,嚟呢度門口位又可以打卡😍✨✨松葉蟹肉意粉 $138選取咗日本松葉蟹肉,裏面海量咁多份量真係好大驚喜,意粉係用咗幼身扁意粉,醬汁撈埋蟹籽松葉蟹一齊食豐富口感,仲好重蟹肉嘅味道,意粉汁融合埋好夾👍🏻Perfect✨🫶🏻✨Matcha Special $60抹茶係我最鍾意飲嘅一種口味,味道甘香配埋豆腐果然係好夾 ,再加埋燕麥奶夠晒健康,估唔到好突出豆腐香味,呢個配搭真係好大嘅驚喜😍下次再嚟一定encore😋✨士多啤梨香蕉乳酸 我比較鍾意飲乳酸,新出嘅乳酸士多啤梨香蕉味道特別濃厚,粒粒嘅士多啤梨🍓增加口感😍甜味適中好適合我飲✨Matcha affogato $58好吸引嘅賣相一杯係抹茶令一杯係雪糕球,將抹茶倒入雲呢拿雪糕內,撈埋一齊飲其實係有一種好落後嘅今晚味道如果難配埋抹茶簡直係絕配👍🏻👍🏻✨
✨松葉蟹肉意粉 $138
✨士多啤梨香蕉乳酸