2023-12-22
收工係荷里活廣場行下街,見呢間餐廳好多人食,出面既裝飾又勁舒服🌸好簡約,價錢又合理,仲可以食完正餐再黎過甜品,超正👍🏻🌟奧斯特色炸物拼盤 $158呢個拼盤真係好豐富🍱可以一次性食曬唔同既菜式,岩送到黎就感覺到佢係岩炸起,熱辣辣,入面有單骨雞翼,素菜春卷,黑松露薯條,烤豬肉串,啤酒炸蝦🍤他他醬,凡韓式辣醬,日式物。食落去係好脆,好香口,薯條上面既黑松露真係好正宗,超香🍟個啤酒炸蝦入面次大大隻既蝦,超彈牙又鮮甜。d單骨雞翼真係好方便進食,一啖一舊,炸到超入味,d咪個辣醬真係一流😋🌟蜂蜜雪山熱香餅 $78個熱香餅食落去係好鬆軟,入口即化,上面仲有一舊蜂蜜🍯淡淡既蜂蜜加上鬆軟既熱香餅食落去唔會好甜,係有好濃既蛋味同清甜🥚仲有我最愛既牛奶雪糕,奶味重,又可以同熱香餅一齊食,黎個冰火兩重天,推薦☺️
🌟奧斯特色炸物拼盤 $158
🌟蜂蜜雪山熱香餅 $78