2010-09-05 9 瀏覽
好在早小小到, 因為等食期間已經有人要等位豬軟骨拉面面其實無咩特别, 但佢個湯底係豬骨湯底, 好好味, 豬軟骨都有四大舊, 仲有隻旦係糖心旦, 好小可拉面店肯用糖心旦吉列豬拉面個吉列豬無咩特別, 都係同一個豬骨湯底, 所以我估呢間野好味在個湯底特別正旦燒一定要食, 甜甜既旦, 同其他人既食評咁講, 真係唔同架, 入口好軟軟咁, 我要左芝士味, 其實食完個拉面已經好飽, 但真係忍唔住好飽都清曬佢服務其實一般啦, 有禮貌既員工, 只係我地坐最入既car位, 服務生可能已經好忙唔夠人, 所以坐左好耐先上杯水, 但佢地係有禮貌既地方.... 細到不得了... 個環境其實唔太ok, 食完馬上想走, 唔想坐係入便迫住咁
好在早小小到, 因為等食期間已經有人要等位

豬軟骨拉面

吉列豬拉面

旦燒

2010-09-05
20 分鐘 (堂食)