餐廳: 一冰廳
資訊:

2021-02-24 483 瀏覽
【午餐】芝士咖哩蛋包飯 配日式炸雞 HK$57午餐都真心幾大份,抵讚係一冰廳啲炒滑蛋真係好滑,拌飯是一流!同埋都幾多件炸雞,而且舊舊炸雞都好大舊,平均有3-4舊,日式炸法好香口,而且炸完舊雞都仲好有肉汁!【全日特餐】車海老(蝦):北海道湯咖哩鳥冬 HK$50配招牌炒蛋 +HK$10升級為奶油脆豬坦白講佢個「咖喱烏冬」一啲都唔咖喱,佢一上枱嘅時候我仲以為係咪比錯咗「蕃茄湯底」,其實我有啲不滿!再者其實佢個湯底真係唔好食,蕃茄味好淡,烏冬口感一般!不過佢個炒蛋都係好食嘅!【茶餐】生炸大髀拼薯條 HK$39無論雞髀定係薯條,都真係新鮮生炸,所以超級香口又好食!平時食平時食茶餐廳嘅雞髀同薯條都係整定,但係但係真即叫即炸嘅生炸雞髀真係唔同啲!正宗茶餐廳風味!
【午餐】芝士咖哩蛋包飯 配日式炸雞 HK$57

【茶餐】生炸大髀拼薯條 HK$39