2021-07-06 41 瀏覽
🎏 食盡將軍澳 — 段純貞✨ 早排火紅嘅牛肉麵🍜🔥➖➖➖➖➖呢間台灣麵已經紅咗好一段時間😆🔥 一直都想試但未去試 早排經過終於同屋企人去咗朝聖🤤美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度 👨🏼‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(五粒星為滿分💯)✨ 招牌紅燒腱心牛肉麵 $84首先佢嘅湯底係非常濃郁 飲落都唔覺油 如果你係鍾意濃d嘅呢個應該幾啱你食😋 雖然我唔係太鍾意食牛筋 但佢嘅牛根的確係好淋 牛肉就更加唔使講😍 非常入味之餘都好軟熟 食落都唔會覺得韌或者有筋🤤 算係我食過咁多碗麵入邊數一數二!! 唔好睇佢份量好似唔多咁樣 其實食食下都會飽 因為佢嘅麵其實都幾寬闊 感覺到食咗好多麵粉落肚😂 總括而言我覺得呢個算係上級嘅牛肉麵 非常唔錯🥰🧋 珍珠奶茶 佢嘅珍珠奶茶茶香比起甜味更加濃郁 算係比較少見🙈 通常餐廳嘅珍珠奶茶一定係甜到爆炸 但佢冇 個人覺得用嚟中和下牛肉麵帶來嘅油膩感都幾唔錯😙✅ 以呢個價錢來講我覺得佢算好好食😤 性價比絕對唔差 同屋企人三個人嚟都係食咗三百幾蚊咋!!
🎏 食盡將軍澳 — 段純貞✨ 早排火紅嘅牛肉麵🍜🔥

➖➖➖➖➖

美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️
環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️
服務態度 👨🏼‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️
翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
(五粒星為滿分💯)

✨ 招牌紅燒腱心牛肉麵 $84

🧋 珍珠奶茶