2008-06-20 47 瀏覽
今日, 都係攞上公司食安全, 大公司, 始終不敢學以前咁放肆. A quick Breakfast at desk是最好. 話就話金鐘冇野好食, 係冇平野好食才真, 地鐵站有不少早餐選擇, 食慣港式熱辣辣三文治的我其實對西式凍治有點抗拒, 但為了一杯醒神Coffee. 都要整返一個. 早餐食個龍蝦仔包, 麵包鬆軟易入口, 有蝦的麵包三文治, 通常都帶個沙律汁, 唔怕會乾"曾曾". 龍蝦仔是整條龍蝦, 不是碎蝦肉. 咖啡Latte, 以前英國都有去Pret食野, 仲有乾壽司添, 不過好快俾一間美式Coffee Shop跑贏了. 在香港, 佢既Latte 不差, 可以打贏Mc

$28 (早餐)