10:30半AM 落單叫左一個咖咉多士同一個煎蛋鹹牛肉雙拼三文治 ⏰ 等左20分鐘覺得唔對路就吹左一次單 比人hea 應話人多⏰之後等左成25分鐘咖咉多士終於上 真心唔明咁簡單嘅一舊野點樣可以整到25分鐘😆 其實都只係哄塊多士搽pat醬 想講呢個菜色嘅難度係幼稚園家庭同樂日嘅級數LOL (即係無乜難度同無乜特別… )⏰ 等左30分鐘都未上個三文治👌🏻 真係懷疑佢仲係到差緊麵粉 又或者催緊隻雞生蛋 又可能係捉緊隻牛🛌 可能佢嗰爐壞左要鑽木取火 所以去執緊木材 又耐何而加天氣潮濕 所以要搵埋炭精 或者揾個小女孩買埋火柴先煮得🛌 其實我想講佢香港人時間真係好寶貴 難得我有假期可以補眠都肯起身落嚟食早餐 你就迫我食lunch🌝 最難得嘅係我竟然起到身 你就搞到我無得打卡紀念我10年先食到1次嘅早餐🌝 明明人地中途已經吹左一次單 你做乜要hea應我話多人啫🌝 我又要咁好人咁再等多一等🌝唉 早知我唔做好人 一開始就再強硬啲吹佢啦 唉 中途真係好想自己衝入去個廚房自己整 唉 總之差評 真係伏LOL哈哈哈 等左咁耐先得件自己整仲快嘅多士🥲行番出嚟過仲見到有人行入去(?) 最後都忍住無問啲人係入去食l

⏰ 等左30分鐘都未上個三文治👌🏻

行番出嚟過仲見到有人行入去(?) 最後都忍住無問啲人係入去食lunch 定食tea😆
早餐