餐廳: 魚米 (淘大商場2期)
資訊:

2017-10-22 256 瀏覽
早上搵野食,想食碗熱辣辣既野,「魚米」未試過,湯底應該不錯吧!就呢間啦!入到去先覺得有陣怪味。。樓面侍應2個,一個喺counter聽各賣電話、收錢,另一個在清潔,客人數位,但全場冷清清。。好唔容易有侍應幫我落單。。叫了個粟米火腿湯頂級通粉配頂級餐肉牛油多士。這個就是「頂級」餐肉配牛油「多士」?一塊無乜烘過的麵包加一片類似豬仔的午餐肉囉,好唔好食就係一般的餐肉麵包味道。粟米火腿湯頂級通粉,好大碗呀!湯底好馬馬,通粉食落有啲硬硬地未煮得透咁。。凍檸茶望落色水不錯!但飲落無茶味。。第一次食,無信心再試了。
叫了個粟米火腿湯頂級通粉配頂級餐肉牛油多士。
頂級餐肉配牛油多士
這個就是「頂級」餐肉配牛油「多士」?
粟米火腿湯通粉
凍檸茶望落色水不錯!但飲落無茶味。。
第一次食,無信心再試了。