2017-11-23
我平時好少食大約$35既早餐,通常星期五先會食。 星期一突然好想食個豐富既,我就去買吉野家的早餐,雖然有好多選擇,但見到楓糖丹麥包多士,我都唔會諗其他既。(楓糖同丹麥包兩種食材我都好鍾意)!佢個餐配烏冬同一杯飲品。 我加左$8,要左炒蛋。未食過已得咁少👇👇得兩啖👆👆返到公司打開真係嚇一跳,個烏冬係得個盒既三分一!有相為証!張相以手指作比例,係開始食的!個湯真係好濃夠,裏面有粟米粒,同嗚門卷一片!丹麥包係烘過的,但返到公司已經凍了,無嗰啲一層層酥軟感。但好在有啲楓糖配,令個包無咁dry!個炒蛋都算乾身,唔夠滑,但好彩加左佢,如果唔係餓成朝! 另外,同事問我點解個炒蛋咁黃,黃得有啲假,我就唔知點答,因為我都認同。本來想食得豐富少少,但換來失望,那同事問我會唔會俾多次機會佢,我只有答:睇吓點。。。。👆句statement 有如呃人
未食過已得咁少👇👇
得兩啖👆👆