餐廳: 百份百餐廳 (黃埔天地家居庭)
資訊:

2020-09-30 314 瀏覽
知道有呢間野好耐,今日第一次堂食早餐!疫情關係,枱與枱之間都有隔板,一入去職員都跟足程序,要求客人量體溫。雖然疫情緩和,但見到有呢d措施感覺都好d。早餐選擇多元化,價錢可以接受。今朝叫左個牛扒午餐肉炒蛋,加配火腿絲濃湯通粉。牛扒- 相比起連鎖快餐大x樂個d厚,鍾意有咬口嘅朋友應該喜歡午餐肉- 厚薄適中,都有煎香炒蛋同蒜香牛油多士-正常茄汁豆- 呢個本來都應該正正常常,唔會有咩問題。可惜上枱時係凍嘅,並唔係追求要熱辣辣,好似平時常溫都可以接受,但真係凍嘅,總係覺得有啲怪(可能係我真係少食凍ge茄汁豆🙈😅)火腿絲濃湯通粉-火腿絲都幾多,但濃湯就見人見智,我就覺得都係淡d。另外值得一提嘅係職員姐姐都幾有禮貌,每次食物上枱都有打招呼「早晨,hello ! 」
知道有呢間野好耐,今日第一次堂食早餐!

早餐選擇多元化,價錢可以接受。

今朝叫左個牛扒午餐肉炒蛋,加配火腿絲濃湯通粉。

午餐肉- 厚薄適中,都有煎香

炒蛋同蒜香牛油多士-正常

(可能係我真係少食凍ge茄汁豆🙈😅)

2020-09-30
$35 (早餐)