2011-11-01
晨早7:30, 同囝囝做完運動食番個至醒早餐, 因為手上有一張優惠券, 故順便用埋 。早上真的不是人多, 坐得好舒服, 還有新人剛剛返工, 見到負責人教導中, 真係好親切 !我們點了兩個餐, 一個是雞扒配以鬆餅、炒蛋、香腸, 另有一杯熱奶茶, 另一個餐只是少了炒蛋, 沒有太大分別。先說說個雞扒, 不是太大塊, 個熱熱哋, 皮又脆脆帶少少甜, 雞肉又夠嫩滑, 真係喜出望外; 鬆餅方面, 不知多少年無食過, 以前會覺得好膩, 有點怕吃, 現在郤是帶少少暖, 加脆, 少少甜, 又真係幾得 炒蛋... 凍了, 淡味, 沒有大期望, 香腸...只得半條, 無奈 ! 奶茶 -- 茶味重, 但都幾細杯, 幫襯開茶餐廳的大大杯, 真係有點失望 。但整體都不算太差 。