2021-01-19
呢間餐廳嘅早餐,我食過不下30次,一直以來都覺得佢嘅份量係特別大份,味道唔錯,大玻璃亦都容易睇車。鍾意食佢嘅薑絲牛肉麵,歐陸早餐同埋雞扒/豬扒丁麵餐。 早排門口頻密抄牌,中過招之後,少去咗。今日重臨舊地,叫咗一個歐陸早餐,豬扒,蔥花炒蛋,煎太陽蛋,同埋煙肉。豬扒好明顯比以前細件咗好多,以前塊豬扒好似塊面咁大,而且又厚,依家就係普通一塊薄豬扒,仲分開咗一半,半塊半塊咁就好似啲頭頭尾尾搭埋。炒蛋煎蛋煙肉就正常。多士佢有三種選擇,可以揀白麵包,麥包,或者甜麵包,多士都唔使加錢。佢以前嘅麥包多士好好食,自從轉左黑糖麥包之後,就好少食,因為唔係麥包嘅感覺,似係一塊黑色嘅白麵包,冇麥包嘅咬口同顆粒,一啲都唔好食。 所以揀咗白麵包。跟熱飲,承惠$46 $46 一份早餐,冇咗大大塊嘅豬扒,同埋好好味嘅麥包多士,去其他餐廳都有大把選擇。不過佢係長期都好多人食早餐,朝頭早食個早餐都係要等位嘅,咁當然有值得惠顧嘅地方。我諗門口停到車係一個好大嘅原因。希望佢嘅食物可以進步返!
鍾意食佢嘅薑絲牛肉麵,歐陸早餐同埋雞扒/豬扒丁麵餐。
炒蛋煎蛋煙肉就正常。
跟熱飲,承惠$46
希望佢嘅食物可以進步返!