餐廳: 澳門咖喱王清湯腩
資訊:

2019-04-11 556 瀏覽
今日十一點約了去觀塘整牙 , 因為整牙後要等兩個鐘才可以吃東西, 所以 光顧附近一間餐廳,看見仍有早餐就坐下試試, 我叫了一個腩碎紅腸米粉+脆豬+ 熱杏霜套餐 ,米粉來了,賣相雖然一般,想不到食落口, 湯底很鮮味, 令這碗米粉加分不少,不過牛腩碎就真係十分碎了,但味道都不錯,清清地又唔肥,紅腸也很好食,脆豬都幾脆,而熱杏霜就比較淡了一點, $30一個早餐,,整體而言都ok啦, 不過這間餐廳 十一點幾已經坐滿了八成人, 原來都幾受歡迎,埋單的時候還見到一些明星相,想不到咁細小的餐廳,都會有明星食客啊! 餐牌也有很多 不同的菜式任君選擇, 下次有機會經過都可以再次光顧的。