2023-04-29
好姊妹這個月生日,相約了這天出來為她慶生與聚一聚!之前在社交平台見有人推介這間餐廳的Brunch,剛好K11商場有優惠劵⋯⋯就訂好枱同好姊妹食個早餐再去其他地方。好姊妹比較細食!諗住叫個Brunch Board 每樣試少少就夠。雖然份量唔細,但有啲「餸」真係比較細兜!早餐都係食多些少會好啲。又追加咗個AVOCADO ON TOAST!配菜真係好健康⋯⋯(生食陣味都比較⋯⋯)但主菜個Toast同兩隻水煮蛋都好正。另外個Brunch Board嘅選擇,所有MEAT & SEAFOOD 都要加48蚊,當日我哋選擇咗Braised Wagyu Beef Cheek!係好好食,但真係比較細兜。由於習慣早上飲一杯美式咖啡!所以同好姊妹各叫咗一杯。豆味都香濃!最後唯一尷尬嘅係,唔知嗰個職員靚仔係好攰,定還是佢本身就係咁嘅性格。態度都比較冷淡!冷淡到俾人感覺有少少唔太歡迎個客嘅感覺。好姊妹話可能佢真係好攰!總結:原來喺呢間分店用餐之前,好姊妹兩日前去過其他分店。佢話份量都比較足量!我都覺得其他野份量算係好足量。除咗Brunch Board 需要加錢嘅MEAT & SEAFOOD!我諗如果下次再去。會試
相約了這天出來為她慶生與聚一聚!
之前在社交平台見有人推介這間餐廳的Brunch,
剛好K11商場有優惠劵⋯⋯
就訂好枱同好姊妹食個早餐再去其他地方。
好姊妹比較細食!
諗住叫個Brunch Board 每樣試少少就夠。
雖然份量唔細,
但有啲「餸」真係比較細兜!
早餐都係食多些少會好啲。
又追加咗個AVOCADO ON TOAST!
配菜真係好健康⋯⋯(生食陣味都比較⋯⋯)
但主菜個Toast同兩隻水煮蛋都好正。
另外個Brunch Board嘅選擇,
所有MEAT & SEAFOOD 都要加48蚊,
係好好食,但真係比較細兜。
由於習慣早上飲一杯美式咖啡!
所以同好姊妹各叫咗一杯。
豆味都香濃!
最後唯一尷尬嘅係,
唔知嗰個職員靚仔係好攰,
定還是佢本身就係咁嘅性格。
態度都比較冷淡!
冷淡到俾人感覺有少少唔太歡迎個客嘅感覺。
好姊妹話可能佢真係好攰!
總結:
原來喺呢間分店用餐之前,
好姊妹兩日前去過其他分店。
佢話份量都比較足量!
我都覺得其他野份量算係好足量。
我諗如果下次再去。
會試吓All Day breakfast!
Brunch Board Unlimited Rice with 4 Sides
AVOCADO ON TOAST
Americano