2020-01-06
一入門就覺得呢間cafe好舒適,好似世外桃園咁,坐係軟林林既sofa更加覺得好relax~~睇餐牌先知呢度service charge係5%,同樣地店名叫5%cafe,好有趣呢!跟set menu叫左兩個餐,黑椒手打牛肉芝士burger好正,手打牛肉果然juicy更彈牙,面包軟身好好味,即炸薯條夠香脆~另一個set 係香煎龍利柳拼長通粉,龍利柳煎得金黃,內有嫩滑魚肉,配上熱辣辣既牛肝菌汁好yummy,軟硬適中既長通粉!飲品Pure colada,有椰汁香味,又有菠蘿既fresh. 朋友既chocolate smoothie, 超濃朱古力,好邪惡呢~其實一間cafe有野玩之餘仲要有好味既食物真係好正,有得食有得玩,下次一定要叫埋frd再黎!